Blog - o2feel e-bikes

Is elektrisch fietsen gezond? Wij vertellen het je!
14 views
News

Rijden op een elektrische fiets is niet vals spelen: je moet nog steeds trappen en je verbrandt nog steeds calorieën. 

Fietstest.nl 2021: O2feel e-bikes 3 keer als best getest!
65 views
Elektrische Fiets

Benieuwd welke O2feel e-bikes dit jaar als beste getest zijn en wat ze hebben gescoord? Je leest het in deze blog. 

Toeren op je e-bike? Ontdek deze mooie fietsroutes in Nederland!
51 views
Lifestyle

Wat is er nu leuker dan erop uit te gaan met je elektrische fiets? Graag nemen we je in deze blog mee langs de leukste e-bike fietsroutes in Nederland!

Wat is jouw e-bike persoonlijkheid? Ontdek het nu
92 views
Elektrische Fiets

Fietsen doen we allemaal. Sommige van ons zelfs dagelijks. Steeds meer mensen erkennen de voordelen van elektrisch fietsen en verruilen hun oude fiets voor een e-bike. Het aanbod is meegegroeid met de vraag. Zo heb je tegenwoordig elektrische fietsen in alle vormen en maten. Er valt dus ontzettend veel te kiezen. 

Dit is waar je op moet letten tijdens een e-bike proefrit
94 views
Elektrische Fiets

Voordat je op het punt bent aangekomen dat je kunt gaan touren met je spiksplinternieuwe e-bike, zijn er wel wat horde te overwinnen. Een elektrische fiets is best een investering dus is het belangrijk dat je een model kiest die perfect past bij jou en jouw levensstijl.

Zo verleng je de levensduur van jouw e-bike accu
82 views
Tips voor onderhoud elektrische fiets

Er zijn verschillende handelingen die je kunt doen om je accu zo lang mogelijk in optimale conditie te houden. Zo is de manier waarop je je accu bewaart, oplaadt en gebruikt van invloed op de levensduur. Als eerste staan we stil bij het bewaren van je accu, want hoe doe je dat eigenlijk verantwoord?

Zó kies je een elektrische fiets die perfect bij je past
248 views
Elektrische Fiets

Door de toenemende interesse in e-bikes, neemt ook het aanbod flink toe. Er valt ontzettend veel te kiezen, waardoor het maken van een goede keuze moeilijk is. Om je een handje te helpen, hebben we een handige checklist voor je opgesteld. Zo ben je er zeker van dat je een elektrische fiets vindt die perfect past bij jouw wensen en behoeftes!