Blog - o2feel e-bikes

Een gratis e-bike proefrit boeken op een O2feel fiets? Dat doe je zo!
43 views
Elektrische Fiets

Is jouw oog gevallen op één van onze elektrische fietsen en ben je benieuwd geworden naar hoe deze rijdt? Dat snappen wij! Voordat je een e-bike aanschaft wil je er natuurlijk wel zeker van zijn dat hij lekker fietst. 

Hoeveel km kan een elektrische fiets rijden? Wij leggen het je uit!
26 views
Tips voor onderhoud elektrische fiets

Je wil op avontuur gaan met je e-bike, maar weet niet precies hoe ver je precies kunt gaan. Ga je het reden tot die gezellige stad verder op?

E-bikes vergelijken? Wij helpen je op weg!
24 views
Elektrische Fiets

Er zijn heel veel soorten e-bikes die allemaal een andere naam en hun eigen specificaties hebben. Als je op zoek ben naar een elektrische fiets kan het daarom best moeilijk zijn er één te vinden die precies bij jou past.

Is elektrisch fietsen gezond? Wij vertellen het je!
59 views
News

Rijden op een elektrische fiets is niet vals spelen: je moet nog steeds trappen en je verbrandt nog steeds calorieën. 

Fietstest.nl 2021: O2feel e-bikes 3 keer als best getest!
88 views
Elektrische Fiets

Benieuwd welke O2feel e-bikes dit jaar als beste getest zijn en wat ze hebben gescoord? Je leest het in deze blog. 

Toeren op je e-bike? Ontdek deze mooie fietsroutes in Nederland!
81 views
Lifestyle

Wat is er nu leuker dan erop uit te gaan met je elektrische fiets? Graag nemen we je in deze blog mee langs de leukste e-bike fietsroutes in Nederland!

Wat is jouw e-bike persoonlijkheid? Ontdek het nu
109 views
Elektrische Fiets

Fietsen doen we allemaal. Sommige van ons zelfs dagelijks. Steeds meer mensen erkennen de voordelen van elektrisch fietsen en verruilen hun oude fiets voor een e-bike. Het aanbod is meegegroeid met de vraag. Zo heb je tegenwoordig elektrische fietsen in alle vormen en maten. Er valt dus ontzettend veel te kiezen. 

Dit is waar je op moet letten tijdens een e-bike proefrit
108 views
Elektrische Fiets

Voordat je op het punt bent aangekomen dat je kunt gaan touren met je spiksplinternieuwe e-bike, zijn er wel wat horde te overwinnen. Een elektrische fiets is best een investering dus is het belangrijk dat je een model kiest die perfect past bij jou en jouw levensstijl.

Zo verleng je de levensduur van jouw e-bike accu
107 views
Tips voor onderhoud elektrische fiets

Er zijn verschillende handelingen die je kunt doen om je accu zo lang mogelijk in optimale conditie te houden. Zo is de manier waarop je je accu bewaart, oplaadt en gebruikt van invloed op de levensduur. Als eerste staan we stil bij het bewaren van je accu, want hoe doe je dat eigenlijk verantwoord?