Elektrische Fiets

Een gratis e-bike proefrit boeken op een O2feel fiets? Dat doe je zo!
43 views

Is jouw oog gevallen op één van onze elektrische fietsen en ben je benieuwd geworden naar hoe deze rijdt? Dat snappen wij! Voordat je een e-bike aanschaft wil je er natuurlijk wel zeker van zijn dat hij lekker fietst. 

E-bikes vergelijken? Wij helpen je op weg!
24 views

Er zijn heel veel soorten e-bikes die allemaal een andere naam en hun eigen specificaties hebben. Als je op zoek ben naar een elektrische fiets kan het daarom best moeilijk zijn er één te vinden die precies bij jou past.

Fietstest.nl 2021: O2feel e-bikes 3 keer als best getest!
88 views

Benieuwd welke O2feel e-bikes dit jaar als beste getest zijn en wat ze hebben gescoord? Je leest het in deze blog. 

Wat is jouw e-bike persoonlijkheid? Ontdek het nu
108 views

Fietsen doen we allemaal. Sommige van ons zelfs dagelijks. Steeds meer mensen erkennen de voordelen van elektrisch fietsen en verruilen hun oude fiets voor een e-bike. Het aanbod is meegegroeid met de vraag. Zo heb je tegenwoordig elektrische fietsen in alle vormen en maten. Er valt dus ontzettend veel te kiezen. 

Dit is waar je op moet letten tijdens een e-bike proefrit
108 views

Voordat je op het punt bent aangekomen dat je kunt gaan touren met je spiksplinternieuwe e-bike, zijn er wel wat horde te overwinnen. Een elektrische fiets is best een investering dus is het belangrijk dat je een model kiest die perfect past bij jou en jouw levensstijl.

Zó kies je een elektrische fiets die perfect bij je past
273 views

Door de toenemende interesse in e-bikes, neemt ook het aanbod flink toe. Er valt ontzettend veel te kiezen, waardoor het maken van een goede keuze moeilijk is. Om je een handje te helpen, hebben we een handige checklist voor je opgesteld. Zo ben je er zeker van dat je een elektrische fiets vindt die perfect past bij jouw wensen en behoeftes!