Wat is jouw e-bike persoonlijkheid? Ontdek het nu

Fietsen doen we allemaal. Sommige van ons zelfs dagelijks. De opkomst van de elektrische fiets heeft ervoor gezorgd dat we nóg vaker fietsen en ook langere afstanden afleggen. Dankzij de trapondersteuning is ploeteren door weer en wind namelijk verleden tijd. Steeds meer mensen erkennen de voordelen van elektrisch fietsen en verruilen hun oude fiets voor een e-bike. Het aanbod is meegegroeid met de vraag. Zo heb je tegenwoordig elektrische fietsen in alle vormen en maten. Er valt dus ontzettend veel te kiezen. 

Jouw zoektocht naar de perfecte e-bike begint bij O2feel

Bij O2feel vind je ook een breed aanbod aan elektrische fietsen. Zo vind je in onze collectie onder andere echte stadsmodellen, maar bijvoorbeeld ook e-bikes voor avontuurlijke ritten. Wij weten als geen ander dat het kiezen van dé perfecte elektrische fiets een flinke opgave kan zijn. Er valt immers veel te kiezen. Met behulp van de O2feel elektrische fiets persoonlijkheidstest, ontdek jij wat voor fietstype jij bent en welke fietsen perfect bij je passen.

Wil jij meer weten over de werking van de e-bike en waar je op kunt letten in je zoektocht naar de ideale e-bike? Lees dan ons blog: Zó kies je een elektrische fiets die perfect bij je past. 

Vraag je af waarom je een e-bike wil aanschaffen

Het begint allemaal bij de vraag waarom je je gewone fiets wil verruilen voor een elektrisch model. Is dit bijvoorbeeld om je dagelijks leven nét wat praktischer te maken, betere prestaties te leveren of juist om het avontuur op te zoeken? Het kan natuurlijk ook zijn dat je in stijl wil genieten van het comfort van een e-bike. Het gemak voor ritten in en rondom de stad staan hierbij centraal, maar het oog wil natuurlijk ook wat. Je zoekt daarom een hip model waarmee je je makkelijk, vlot en toch elegant kunt verplaatsen door de dagelijkse drukte van de stad. Kun jij je hierin vinden? Dan is onze City collectie perfect voor je.

Cruisen in de stad maar zo nu en dan ook de natuur in trekken

Voor de echte levensgenieters die naast hun dagelijkse ritten binnen het woon werkverkeer, naar de supermarkt of de sportclub er zo nu en dan ook recreatief op uit willen trekken, is onze Explorer collectie een goede match. Hiermee fiets je moeiteloos door landelijke gebieden en wordt ontsnappen aan de drukte van het dagelijks leven een eitje. 

Je prestaties verbeteren door elektrisch te fietsen

Fiets jij dagelijks van een naar je werk, maar ben je voor je gevoel lang onderweg? Dan wordt het tijd om je normale fiets te verruilen voor een van onze prestatie boosters uit de Urban collectie. Deze fietsen hebben een sportieve uitstraling en zijn gemaakt voor performance. Met bijvoorbeeld de iSwan Urban Boost 6.1 verleg je je grenzen op elk traject. Fietsen naar het werk wordt op zo’n e-bike weer leuk. 

Wil jij een elektrische fiets om je prestaties op recreatief vlak te verbeteren? Voor iedereen die het avontuur opzoekt is een krachtige e-bike een must. Voor de echte ontdekkingsreizigers onder ons is de Adventure collectie ideaal. De Vern Adventure Power 8.1 behoort tot deze collectie en is onze sportiefste en krachtigste e-bike. Deze is uiterst geschikt voor het afleggen van grote afstanden op een effen, maar ook op een oneffen ondergrond. 

Praktisch en eenvoudig onderweg dankzij jouw nieuwe e-bike

Praktisch en eenvoudig. Dat is hoe mensen zich door het verkeer wensen te bewegen. Dit betekent mobiliteit aangepast op de gebruiker. Wil jij bijvoorbeeld minder afhankelijk zijn van de auto, maar heb je vaak bagage bij je of reist je gezin regelmatig met je mee? Ook dan is er een collectie die past bij jou, namelijk de Utility Cargo collectie. Alles en iedereen kan mee op de fiets, zonder dat dit jou extra kracht en energie kost. Je zult zien dat je de auto veel vaker laat staan, als je ook op pad kunt gaan met bijvoorbeeld de Equo Cargo Power 4.1 e-bike. 

Ook voor de sportieve fietsers onder ons zijn er e-bikes op de markt

Fietsen doen wij Nederlanders niet alleen om van A naar B te komen. Veel van ons fietsen ook als sport. Wielrennen is dan ook geliefd in Nederland, net als bijvoorbeeld mountainbiken. Tegenwoordig zijn ook voor de sportievelingen onder ons elektrische sportfietsen te verkrijgen. BIj O2feel vind je verschillende collecties. Neem bijvoorbeeld de All Mountain collectie. Hierin vind je elektrische mountainbikes zoals de Amplitude AM Power 7.1. Een elektrische mountainbike biedt jou de mogelijkheid om te ontsnappen aan de sleur van het dagelijks leven. Op ingewikkelde parcours, in heuvelachtige gebieden komt zo’n sportieve e-bike het beste tot zijn recht. 

Test onze e-bikes vrijblijvend in je eigen omgeving

Kortom, voor iedereen is er een elektrische fiets die perfect bij hun levensstijl past. Of je nou kiest voor een elektrische stadsfiets of een elektrische mountainbike, wat ze allemaal met elkaar gemeen hebben is dat fietsen makkelijker wordt en dus leuker. Wil jij na het lezen van deze blog één of meerdere fietsen van O2feel uitproberen? Dat kan! Boek vandaag nog geheel vrijblijvend jouw testrit en probeer jouw favoriete e-bike in je eigen vertrouwde omgeving. 

BOEK EEN PROEFRIT AAN HUIS