• ● Voor onze fietsen geldt een levertijd van 5 tot 7 werkdagen. Helaas zijn we voor levertijden wel afhankelijk van de fabrikant en kan het dus voorkomen dat de levertijden afwijken. Duurt het te lang voor je? Neem dan graag contact met ons op en dan kijken we samen wat we voor je kunnen betekenen!
  • ● Zodra je bestelling is bevestigd, neemt onze partner FietsNed binnen 5 werkdagen contact met je op per e-mail (houd dus ook je spambox in de gaten). Je fiets wordt geleverd op afspraak. Je kunt zelf een voorkeursdatum en tijdstip afspreken zodat het voor jou het meest gelegen komt.
  • ● Wij verzenden de fietsen door geheel Nederland met uitzondering van de Wadden-Eilanden. Het is ook niet mogelijk om op een postbus adres te leveren. Neem contact met ons op indien de levering afwijkt van onze standaard leveringen.
  • ● Fietsen worden 100% rijklaar geleverd. Dit houdt in dat je niets hoeft af te stellen of te monteren. Je kunt dus direct genieten van jou nieuwe e-bike. 
  • ● Alle getoonde prijzen op onze website zijn inclusief BTW.
o2feel-elektrische-stadsfietsen-verzending-en-levering
o2feel-elektrische-vouwfietsen-verzending-en-levering
o2feel-elektrische-fiets-iswan-n5e-di2-verzending-en-levering

Informatie leveringen - COVID 19

Is het mogelijk om online te bestellen via o2feel.nl?

Ja, je kunt nog steeds jou bestellingen via onze site plaatsen. Het zou kunnen dat de aangegeven levertijden iets afwijken van onze standaardlevertijd van 5-7 werkdagen.