BOEK EEN PROEFRIT AAN HUIS

Onze partner Fietstest komt bij u thuis zodat u een van onze fietsen kunt testen. De test is gratis, zonder enige verplichting van uw kant.
Vul het onderstaande formulier in om uw test te boeken.
Heeft u verder vragen omtrent de proefrit neem dan contact met ons op via het contactformulier, de telefoon: 085-2222181, de mail: hallo@o2feel.nl of chat. Wij zullen u graag begeleiden in uw keuze!

Boek een proefrit, hoe werkt het?

1. Schrijf je in via het formulier.

2. Fietstest neemt contact met je op 

3. Maak een gratis proefrit met één van onze fietsen

WELKE FIETS TE TESTEN? KEUZEGIDS

Vog City Up 5.1

Voel u vrij om te gaan waar u wilt met een maximum aan comfort. 
De elektrische fiets Vog City Up 5.1 biedt u zacht en soepel rijplezier, dankzij de combinatie van de centrale motor SHIMANO E5000 en de Nexus-naaf met 8 versnellingen. Een uitstekende houding voor uw rug.
Tôt 220 km autonomie

Vog City Boost 6.1

Deze fiets combineert eenvoud, technologie en betrouwbaarheid.
De Vog City Boost 6.1 is uitgeroepen door Fietstest.nl als BESTE KOOP. Voor iedereen die op zoek is naar een stadsfiets van de nieuwste generatie die hen overal naartoe kan brengen, is de VOG CITY BOOST de ideale reisgezel!
Tôt 220 km autonomie 

iSwan City Boost 6.1

Design en elegant profiel
Het model is uitgerust met een krachtige motor, de Shimano STEPS E6100, 60 Nm en een geïntegreerde accu, type iPowerPack 432 en 540 Wh. Deze gespierde versie is voorzien van hydraulische schijfremmen van Shimano en een Altus-derailleur met 8 versnellingen.
Tôt 180 km autonomie 

iSwan City Boost 7.1

De perfecte fiets voor in de stad!
iSwan City Boost 7.1 scoorde maar liefst een 7.3 bij Fietstest.nl.
De geïntegreerde naaf, type Nexus 5E, zorgt ervoor dat u soepel kunt schakelen tussen versnellingen, zelfs bij stilstand. De kevlar tandriem Carbon Gates vereist weinig onderhoud. 
Tôt 180 km autonomie 

iSwan Explorer Boost 6.1

De ideale fiets voor al uw ritten in de stad en op het platteland
Dankzij de krachtige centrale motor Shimano STEPS E6100, 60 Nm, geïntegreerde iPowerPack-accu van 432 of 540 Wh, en de brede banden U kan zorgeloos fietsen op elke ondergrond.
Tôt 200 km autonomie 

iSwan Urban Boost 6.1

Elegante look en sportieve karakter 
Het model is voorzien van een krachtige centrale motor Shimano STEPS E6100 van 60 Nm en is zeer soepel en energiek dankzij de geïntegreerde iPowerPack-accu van 432 of 540 Wh of het gelzadel van Selle Royal. 
Tôt 180 km autonomie 

Vern Urban Power 9.1

 De ideale sport bike!
Vern Urban Power 9.1 scoorde maar liefst een 7.7 bij Fietstest.nl. Door het sterke frame, de nieuwe, krachtige motor, de Shimano EP8, 85 Nm en een transmissie met kevlar riem Gates Carbon Drive. Dankzij zijn pure look en sportieve karakter zal hij u niet onverschillig laten. 
Tôt 240 km autonomie 

VUL HET ONDERSTAANDE FORMULIER IN OM UW TEST TE BOEKEN