O2 Feel Bikes

Team-O2Feel-Bikes

Historie

Tien jaar geleden lanceerde het Franse merk O2Feel zijn eerste elektrische fiets. Ondertussen is het merk uitgegroeid tot een belangrijke speler op de markt, dankzij de grote productdifferentiatie, het design en de unieke technologie. 

Team

Het bedrijf werd oorspronkelijk opgericht door twee vrienden. Ondertussen is het uitgegroeid tot een bedrijf met meer dan 40 werknemers dat een volledig en gevarieerd gamma aanbiedt aan iedereen die op zoek is naar een elektrische fiets, aangepast aan gebruik en behoeften. De fietsen van O2Feel worden regelmatig bekroond met prijzen voor hun Design en Innovatie. Daarnaast weten ze zich te onderscheiden dankzij hun mooie design en unieke technologieën die worden ontwikkeld in het eigen studiebureau door ingenieurs met een passie voor de fiets die steeds op zoek zijn naar de beste kwaliteit. 

O2Feel is steeds op zoek naar nieuwigheden en trends. Daarom ontwikkelt het bedrijf steeds opnieuw krachtigere en meer innovatieve fietsen die beter zijn afgestemd op de behoeften en de verwachtingen van de markt die voortdurend evolueert.