Technologieën Shimano Steps 

Sinds jaren partner van het merk Shimano en het centrale motoriseringsgamma STEPS, O2Feel is een belangrijk samenwerkingsverband aangegaan met de wereldleider op het gebied van fietsonderdelen, overtuigd van de meer dan 90 jaar ervaring en innovatie.
O2Feel heeft deze hightech motor kunnen integreren in haar innovatieve visie en ontwikkeling. Beter leven betekent ook genieten van elk moment van het dagelijkse leven, kleine pleziertjes, zoals een ritje op een fiets van O2Feel.

O2FeelBikes-partner-van-Shimano

Dankzij de Shimano STEPS serie biedt O2Feel een onvergeetbare fietservaring. Voortbouwend op de kennis en expertise heeft Shimano progressieve elektrische power assist systemen ontwikkeld die een natuurlijk fietsgevoel geven en trouw blijven aan de klassieke fietservaring.
De Shimano STEPS serie biedt een breed scala aan motoren voor alle soorten gebruikers en type fietsen.

Middenmotor

Shimano Steps E5000

SHIMANO STEPS E5000 is lichtste, stilste en voordeligste e-bike-systeem tot nu toe. Het biedt maximale ondersteuning voor woon-werkverkeer door de stad en de dagelijkse boodschappen.
De STEPS E5000 motor zal uw “partner” zijn voor uw ritjes in de stad. Of u op weg bent naar uw werk, naar afspraken of naar uw vrienden in de stad, de E5000 zal er voor u zijn. Discreet en stil, zult u de elektrische assistentie bijna vergeten.
De E5000 is ultralicht en compact, past perfect bij onze fietsen en stelt u in staat om comfort en wendbaarheid te behouden tijdens uw dagelijkse ritten. De drie verschillende posities van progressieve elektrische assistentie zullen u comfort en veiligheid brengen.

Shimano Steps E6100

Het e-bikesysteem SHIMANO STEPS E6100 zet power op de pedalen, zodat jij al je aandacht op de weg kunt richten. Geeft jou een duwtje in de rug wanneer je dat het meest nodig hebt. En laat je niet staan als jij besluit met een omweg naar huis te fietsen.
Veelzijdig bij uitstek, de E6100 zal u begeleiden op uw stedentrips en tijdens uw uitjes op het platte land. Perfect voor fietstochten met de hele familie of voor een weekendje weg. Met een grotere trekkracht ontwikkelt de E6100 een maximum koppel van 60 Nm, wat u de nodige hulp biedt bij beklimmingen en zwaardere fietstochten.
Dankzij het lage gewicht, is deze motor ook zeer gewaardeerd in de stad. Aarzel niet en probeer u grenzen te verleggen en nog meer veelzijdigheid in uw fietstochten! Dankzij de E6100 bent u er zeker van dat u op uw bestemming komt en ook heerlijk kan genieten van uw fietstocht.